C-pentue syntynyt 15.3.2017

Emä Hikari Mazurski Samuraj (Hera) lonkat B/C ja kyynäreet 0/0

Isä Shakuhachi Imperial's Zack (A/A, 0/0) 100% japanilaista verilinjaa

Kaikki pennut brindleja.

Kuva FotoTiNooa

Immortalwarriors Chibi Yukine eli Yuki myyty Saksaan.

Yuki on ensiksi syntynyt pentu. Hän on hyvin dominoiva muille koirille mutta erittäin ihmisrakas. Tyypillinen Tosa harvinaisen kauniissa tumman brindlessä takissa. Tämä tyttö tulee vielä valloittamaan maailman.

Kuva (c) Jenna

Immortalwarriors Chidori eli Charlie

Todella vilkas ja tomera jätkä. Hän on aina ensimmäisenä paikalla. Hyvin utelias ja touhukas luonne tekee tästä jätkästä kyllä kaikkien suosikin. Rakastaa ihmisiä ja tutkii kovasti ympärillä olevaa maailmaa. Haluaa olla kaikessa mukana ja herättä hilpeyttä kaksijalkaisten kesken. Siksi myös kutsumanimi Charlie joka annettu Charlie Chaplinin mukaan. Vain hattu puuttuu! Vielä tarjolla osaaviin käsiin. Kaipaa ihmisen seuraa ja haluaa olla mukana mutta muille koirille hän on hyvin dominoiva.

Asuu nyt Nurmijärvellä

Onnea uudelle kodille ja kaikkea hyvää matkaan pieni mies.

Kuva (c) Jenna

Immortalwarriors Chou Yo Hana Yo eli Hana

Hieman varovaisempi luonteinen tyttö kuin siskonsa. Hyvin kaunis pää ja vartalo. Ei tule jäämään ihan pieneksi. Vankka rakenne ja ilmeikäs pää.

Asuu Hämeenlinnassa. Onnea uudelle kodille ja kaikkea hyvää matkaan söpöläinen.

Kuva (c) Jenna

Immortalwarriors Chikuma

Viimeiseksi synytnyt uros jolla ei ole kiire mihinkään. Kutsumanimi on Kuma mikä tarkoittaa karhua japanin kielellä. Tämä jätkä on karhu!

Chikuma on täysin Zen. Suurin pentu, joka tulee kasvamaan isoksi ja vahvaksi koiraksi. Hän rakastaa ihmisiä mutta on dominoiva muita koiria kohtaan ja vahtii nuoresta iästä huolimatta jo taloa ja pihaa.

Komea ja hyvin itsetietoinen jätkä tekee uuden omistajansa onnelliseksi Laitilassa.

Kuva (c) Jenna